VOOR UW BETONHERSTELLINGEN: DE CEUSTER-HANNES N.V.

Beton wordt gemaakt om duurzaam en stevig te zijn, maar weersomstandigheden, chemische processen en betonrot kunnen de stabiliteit aantasten van uw betonwerken. Van scheuren tot afbrokkeling, deze kwaaltjes zijn een ernstig gevaar en dienen snel én grondig aangepakt te worden.

 

Als specialist in betonherstellingen staat De Ceuster-Hannes u graag bij. Laat ons iets weten en dan staan we binnenkort bij u voor de deur!

DE CEUSTER-HANNES HERSTELT BETONROT.

 Eerst en vooral voeren we een grondige inspectie uit. Zo weten wij wat er scheelt en kunnen we de aangetaste gebieden aanpakken. In het geval van betonrot wordt dit bijvoorbeeld eerst weggekapt, zodat we vakkundig de ijzeren structuur kunnen ontroesten. Moest het dan blijken dat het wapeningsijzer niet meer te redden valt, dan gaan we over tot vervanging.

Vervolgens voegen we een beschermende laag toe aan het ijzer. Zo voorkomt u toekomstige problemen! Om af te sluiten gebruiken we speciale mortels en eventueel een coating op cementbasis, in cementkleur of een andere kleur naar wens.

 

Naast de behandeling van betonnen constructies kan u trouwens ook op ons rekenen voor de bestrijding van zwammen en insecten in houten constructies.

 

Indien u nog vragen heeft over onze betonherstellingen dan kan u gerust contact opnemen met ons! Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend.