INDUSTRI√čLE SCHILDERWERKEN BIJ DE CEUSTER-HANNES N.V.

Om het plaatje volledig te maken kan u bij ons ook terecht voor industriële straal- en schilderwerken. Dankzij ons vakmanschap zijn uw machines en apparatuur een lang leven beschoren en zo verhoogt u zomaar even uw efficiëntie. Denk op lange termijn en schakel ons nu in voor industriële schilderwerken

 

VERHOOG DE LEVENSDUUR VAN UW STALEN CONSTRUCTIES

Straalwerken zijn meer dan gewoon een voorbereiding voor onze schilderwerken; oude verflagen, roest en verontreinigingen moeten er allemaal aan geloven. Onze straalwerken worden meestal uitgevoerd met grit voor een vlot én maximaal proces. Voor sommige projecten gebruiken we andere straalmiddelen, maar dat bekijken we van project tot project.

ONZE INDUSTRI√čLE SCHILDERWERKEN VERHOGEN UW PRODUCTIVITEIT

Verf is meer dan schone schijn. Onze kwalitatieve verven beschermen uw apparatuur en constructies tegen corrosie, zuren en meer! Voor petrochemische installaties hebben wij zo bijvoorbeeld brandvertragende coatings. Zo ziet u maar dat wij voor elke situatie een aangepaste oplossing hebben. Daarom helpen wij u graag met uw keuze.

 

Bent u nog op zoek naar een bedrijf voor uw industriële schilderwerken? Als industrieel schildersbedrijf biedt De Ceuster-Hannes u zijn vakmanschap aan. Zo werkt u zo productief en efficiënt mogelijk.

 

Geef ons gerust een seintje, dan kunnen wij u een gratis en vrijblijvende offerte opsturen.